Cement se pojačao pred nastavak sezone
31 Jan 2019, Izvor: Dnevnik.rs

Novi-stari strateg fudbalera Cementa Nenad Cerović, za koga su vezani uspesi tima iz Beočina, zasukao je rukave i krenuo za oštrim treninzima, jer ekipa koju je preuzeo jesenju polusezonu u Srpskoj ligi završila je na 14. mestu, što ne garantuju mirno proleće.

Cement se u međuvremenu pojačao, u Beočin su stigli: golman Knežević, Vujičić, Zgonjanin, Ćurko, Rakić, Baletić, Velemir, Vujošević, Skoko, talentovani Aleksandar Leđanac i bonusi Tomović, Bajić i Keya.

„Proteklu godinu proveo sam u Bratstvu iz Prigrevice, bio sam standardni na 30 utakmica, postigao sam dva gola i smatram dao doprinos visokom plasmanu mog sada bivšeg kluba. Poziv trenera Cerovića da pređem u Cement nisam mogao da odbijem, pa ću u narednih šest meseci provesti u beočinskom klubu. Treninzi su na profesionalnom nivou, atmosfera odlična, igrački kadar kvalitetan pa verujem da će Cement da proleće igrati mnogo uspešnije u odnosu na jesen“, kaže Leđanac.

Talentovani fudbaler ima samo reči hvale o bivšem klubu.

„Zahvalan sam Prigrevčanima što su mi dali papire i dozvolili da pređem u Cement. Vreme provedeno u Bratstvu ostaće mi u najlepšoj uspomeni. Sada imam obavezu da igrama u Cementu oprvadam poverenje ljudi koji su me angaživali“, poručio je Leđanac.

B. St. - M. Po.

Foto: Dnevnik.rs