Cerović vodi Beočince
23 Jan 2019, Izvor: Dnevnik.rs

Fudbalere Cementa u prolećnom delu prvenstva Srpske lige predvodiće iskusni i dokazani trener Nenad Cerović, kome će asistirati Milan Vignjević.

Beočinci su polusezonu završili na 14. mestu, što znači da na proleće moraju da igraju kud i kamo bolje i da osvoje više bodova.

Klupski čelnici, predvođeni predsednikom Rodoljubom Daničićem, čine napore da obezbede maksimalne uslove za rad i takmičenje, u čemu imaju veliku podršku lokalne vlasti i Komapanije Lafarž Cement.

Na probi su devotorica novajlija koji će se boriti da ponesu dres beočinskog srpskoligaša: Skoko (Šajkaš), Rakić (Radnički SM), Bajić (Sloga, Temerin), Markov (Hajduk, Čurug), Marjanović (Crvena zvezda), Ćurko (Dunav), Vujošević (Vrbas), Milutinović (ČSK Pivara), Baletić (Osečina), i Kedža (Crvena zvezda).

- Radujem se povratku u Beočin u kojem sam doživeo lepe trenutke.Cement je po organizaciji stabilan klub, vode ga ozbiljni ljudi, pa ću i ja nastojati da sa ekipom postignem dobre rezultate. Fudbaleri i mi iz struke imamo obavezu prema gradu i publici da uvek pružimo svoj makismum – poručio je Cerović.

Iskusni trener gde god da je radio postizao je uspehe, beočinski ljubitelji fudbala ga baš vole i uvereni su da će ekipa sa Cerovićem na proleće igrati i lepo i efikasno.Velikim radom i kroz kontrolne utakmice Cement će doći do igre koju će da zahteva Cerović, a na proleće ni jednom rivalu neće biti lako sa beočincima.

B. Starčević

Foto: Dnevnik.rs