Bez golova u Beočinu
09 Feb 2019, Izvor: Dnevnik.rs

Susret starih rivala i ovoga puta prštalo je kao da se radi o borbi za bodove, svega je bilo osim golova

Cement - Mladost (BJ) 0:0

BEOČIN: SC Cementa, gledalaca oko 50, sudija: Stojić (Novi Sad).

CEMENT: Knežević, Vilotijević, Leđanac, Ulgar, Milutinović, Vujačić, Pa­vlović, Rakić, Stančetić, Tomović, Ćurko. Igrali su još: Đurikin, Baletić, Marjanović, Skoko, Vujošević, Zgonjanin, Laković, Gavri­lović, Bajić.

MLADOST: Rajić, Ž. Tri­vunović, Papović, Doknić, Gojković, Ninković, Stoji­savljević, Popović, Vujović, Vrbaški, Lalić. Igrali su još: Lolić, Tomić, Todorović, Kalemević, S. Trivunović, Ko­vačević, Radić, Stojančić.

Prvo poluvreme pripalo je cementa­šima, gde su imali nekoliko prilika, kada se tome doda je Jaračane dva puta spasila prečka, onda Beočinci imaju za čim da žale. Trener Cementa Cerović polako ali strpljivo slaže kockice za prolećni deo prvenstva jer se radi o igračima koji se tek upoznavaju, a većina ih je stigla u Beočin u zimskoj pauzi.

Kada je u pitanju Jaračani radi se o ekipi koja je zadržala kostur tima iz prvog dela igraju agresivno i dopadljivo i kod kuće i u gostima predvođeni iskusnim trenerom Milanovićem

Do nastavka prvenstva ostalo je skoro mesec dana, Beočinci imaju više zakazanih utakmica, tako da već u subotu sastaju sa Indeksom, a u nedelju sa Tatrom iz Kisača i tako redom sve do početka prolećnog dela koji počinje 9. marta.

B. Starčević

Foto: Dnevnik.rs